shutterstock_1072059917
Rietjes0
shutterstock_1215609367

Natuurlijke rietjes gemaakt van suikerriet

Onze missie is het uitbannen van plastic

We kennen inmiddels allemaal de schrijnende beelden van dieren met plastic in hun maag, plastic om hun snavel, of de gigantische hoeveelheden drijvend plastic.
In Azië hebben landen als Indonesië en de Filipijnen zelfs stranden en eilanden tijdelijk gesloten voor toerisme om stranden en wateren schoon te maken.

Door technologie aan idealen te koppelen willen wij een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld.
Zolang we gebruik blijven maken van vervuilende producten, zijn wij als mens, als onderneming, als maatschappij, onderdeel van het probleem.

Door tal van innovaties zal er in de toekomst geen tekort zijn aan alternatieven voor single use plastic.
Wij bieden zo’n alternatief voor plastic rietjes. Rietjes gemaakt van suikerriet, duurzaam geproduceerd, volledig afbreekbaar en composteerbaar.

shutterstock_1041718180
Back

suikerriet rietjes – per 1000 stuks

(1 klantbeoordeling)

27.5050.00

  • Lengte : 230mm
  • dikte : 6mm
  • Volledig duurzaam geproduceerd en vervaardigd uit suikerriet
  • Biologisch afbreekbaar
  • Composteerbaar

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,
Extra informatie

Extra informatie

Aantal

500, 1000

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor suikerriet rietjes – per 1000 stuks

  1. Jesse

    Geweldig! Veel beter dan de alternatieven van papier. Echt een aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verzenden & Bezorging

Leveringsvoorwaarden

Wanneer een product besteld en betaald is, start het leveringsproces. Het leveringsproces wordt uitgevoerd en behandeld door onze gecontracteerde vervoerder (DHL).

Voorwaardelijk voor de levering zijn een volledige beschrijving van de contactgegevens en afleveradres van de ontvanger. Mocht het onverhoopt voorkomen dat er niemand aanwezig is op het opgegeven afleveradres, dan zal de vervoerder het product afleveren op een buurtadres. U ontvangt hiervan een schriftelijk afleverbewijs, waarop het werkelijke afleveradres staat beschreven.

Voor een compleet overzicht van de leveringsvoorwaarden verwijzen wij u verder door naar de vervoerder, die met u contact zal opnemen zodra het leveringsproces start.

Zending volgen

De vervoerder geeft de klant de mogelijkheid het bestelde product te volgen vanaf het distributiecentrum tot het afleveradres. Om dit mogelijk te maken moet u uw e-mail adres achterlaten. Het “track en trace” nummer ontvangt u van de vervoerder digitaal via een e-mail.

Levertermijn

De gecontracteerde vervoerder hanteert een levertermijn van 1 tot 3 werkdagen. Producten die besteld worden op vrijdag middag en/of in het weekend zullen vanaf de eerst volgende maandag een levertermijn hebben van 1 tot 3 werkdagen.

Leverkosten

Bestellingen vanaf €50,- worden gratis bezorgd. Bij bestellingen tot €50,- worden afleverkosten berekend van €6,50 incl. BTW per verzending.